Jachtmakelaardij

 

 

 

Uw Schepenkring Jachtmakelaar

Wij zijn, in samenwerking met Jachthaven Delta Marina, Schepenkring Jachtmakelaar. Schepenkring is de grootste organisatie van jachtmakelaars in Nederland.  Schepenkring Jachtmakelaars zijn veelal bij rechtbank beëdigd en/of gecertificeerd door het European Maritime Certifications Institute EMCI. Daarnaast is Schepenkring Delta Marina Kortgene Hiswa-makelaar. Dat biedt u zekerheid en betrouwbaarheid: wij bemiddelen op de consumentvriendelijke voorwaarden van de HISWA.

Bekijk hier ons aanbod


 Dáárom Schepenkring

  • Maar liefst acht vestigingen in Nederland, die nauw samenwerken.
  • We zijn HISWA makelaar: dat biedt u zekerheid en betrouwbaarheid.
  • We hebben een eigen verkoopsteiger bij Delta Marina, een goed bekend staande, gunstig gelegen jachthaven aan het Veerse Meer met een uitstekend Volvo Penta Service Center.
  • We zijn het gehele jaar door, zes dagen per week geopend.
  • We zorgen voor een deskundige en financieel veilige begeleiding bij de verkoop van uw schip.

 


Bemiddeling bij aankoop

U kunt bij ons ook terecht voor begeleiding bij aankoop van een schip. Dat kan op verschillende manieren: u kunt ons al inschakelen als u een schip zoekt, maar we kunnen u ook begeleiden bij de aankoop van een schip dat u al op het oog heeft. Wij proberen dan zoveel mogelijk gegevens over het schip te verkrijgen. We adviseren en begeleiden u bij de onderhandelingen en kunnen, om zekerheid te krijgen over de conditie van het schip, de aankoopkeuring regelen en begeleiden. Tot slot kunnen we u adviseren bij het opmaken van de koopovereenkomst en de afwikkeling.